flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти вищих навчальних закладів пройдуть практику в Червонозаводському районному суді м. Харкова

08 січня 2024, 12:44

Повідомляємо, що з 08 січня 2024 року до 18 лютого 2024 року на базі Червонозаводського районного суду м. Харкова пройдуть практику студенти-здобувачі вищої освіти 4 курсу (першого бакалаврського рівня) Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого та Харківського національного університету внутрішніх справ.

Керівником апарату суду видано відповідний наказ про організацію практики студентів.

Проходження студентами практики в суді сприяє підвищенню якості підготовки професійних фахівців, системному вдосконаленню навчального процесу, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, налагодженню ефективної та системної співпраці студентів із судом.

Це можливість закріпити набуті теоретичні знання на практиці, побачити роботу судової установи «зсередини», а, можливо, і визначитися з майбутньою професією.

Під керівництвом суддів, керівника апарату суду та його заступника студенти зможуть прийняти участь у судових засіданнях, набути практичного досвіду роботи у суді, ознайомитися зі структурою суду, дізнатися про основні завдання та функції відділів установи, тощо.

Впевнені, що досвід, набутий студентами під час проходження практики, буде корисним та стане їм у нагоді.

 

Червонозаводський районний суд м. Харкова