flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори колективу суду з нагоди професійного свята – Дня працівників суду

15 грудня 2023, 14:18

Щорічно, 15 грудня, в Україні відзначають День працівників суду – професійне свято, встановлене указом Президента України у 2000 році.

15 грудня 2023 року в Червонозаводському районному суді м. Харкова відбулися урочисті збори колективу суду з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

З вітальним словом до суддів та працівників апарату суду звернулися голова Червонозаводського районного суду м. Харкова Максим Глоба та керівник апарату Олександр Воронін.

Крім того, з нагоди свята, суддів та працівників апарату суду привітали також судді Вікторія Барабанова, Юлія Сіренко та заступник керівника апарату Вадим Долженко.

Після вітальних слів, за сумлінну працю та високий професіоналізм, працівникам апарату суду були вручені почесні подяки Ради суддів України, голови Червонозаводського районного суду м. Харкова та керівника апарату суду.

Подякою Ради суддів України відзначено роботу головних спецалістів Наталії Селіхової та Вячеслава Овчаренка. 

Подякою голови Червонозаводського районного суду м. Харкова відзначено роботу помічника судді Тетяни Самосватової та секретаря судового засідання Анастасії Афоніної.

Подякою керівника апарату суду відзначено роботу секретаря суду Олександри Антонової та архіваріуса Віталія Титаренка.

Під час проведення урочистого заходу в залі лунали привітання та теплі побажання подальших успіхів!

 

Червонозаводський районний суд м. Харкова