flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію роботи суду під час виборчого процесу та затвердження Графіка чергувань суддів та працівників апарату на весь час виборчого процесу по виборам народних депутатів України, які відбудуться 26.10.2014р.

23 вересня 2014, 16:22


 

 

            ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

 

 

НАКАЗ

 

 

 

10.09.2014 року                                                                                                         02-11/53

 

“Про чергування суддів та працівників апарату суду

щодо забезпечення своєчасного  прийому та розгляду

апеляційних скарг по адміністративним справам,

пов’язаних з виборчим процесом» ”

 

 

 

            Відповідно до частини 3 статті 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України», листа Харківського  апеляційного адміністративного суду № 01-11/864 від 01.09.2014 року, -

 

 

 

    НАКАЗУЮ :

 

 

1.З метою забезпечення організації розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом, встановити чергування суддів та працівників апарату Червонозаводського районного суду міста Харкова з 10.09.14 р. по 30.11.14 року, але не пізніше п’ятнадцятого дня після офіційного оприлюднення Центральною виборчою комісією результатів виборів депутатів і затвердити графік чергування (додаток 1).

 

2.Черговим суддям та працівникам апарату суду, з метою своєчасного розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом, оперативно інформувати про надходження адміністративних позовних заяв та результати їх розгляду Харківський апеляційний адміністративний суд.

 

3.Зобовязати суддів мобільно з урахуванням автоматичного розподілу справ прибувати до суду за півтори-дві години після автоматичного розподілу справ на суддю.

 

4.Відповідальному працівнику загальної канцелярії суду – Горчак О.М. здійснювати прийом та реєстрацію позовних заяв та апеляційних скарг, пов’язаних з виборчим процесом, які надходитимуть до канцелярії суду. 

 

5.Відповідальними працівниками за автоматичний розподіл позовних заяв та апеляційних скарг, пов’язаних з виборчим процесом, які надходитимуть до канцелярії суду призначити – Шкрегаль Н.В., Чаговець О.В., Балко Л.А. та Синило-Кулеш І.О. відповідно до графіку чергування.

 

6.Відповідальною особою за взаємодію зі ЗМІ призначити заступника керівника апарату суду Долженко В.О.

 

7.Зобов’язати заступника керівника апарату суду Долженко В.О. у разі надходження адміністративного позову щодо призначення, підготовки і проведення виборів депутатів,  невідкладно повідомляти Центральну виборчу комісію, відповідну окружну та (чи) дільничну виборчу комісію про його надходження та про ухвалене судом рішення.

 

8.Зобов’язати головного спеціаліста Ярохно Я.В. забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті суду необхідну інформацію (режим роботи, засоби зв’язку)  щодо роботи суду в період виборчого процесу.

 

9.Секретарям судового засідання, старшому секретарю суду для забезпечення своєчасного апеляційного розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом, забезпечити негайну доставку апеляційної скарги разом з адміністративною справою до Харківського апеляційного адміністративного суду.

 

10.Особою, відповідальною за направлення матеріалів адміністративного судочинства до Харківського апеляційного адміністративного суду призначити кур’єра Лєбєдєву Л.Д.

 

 

11.З наказом ознайомити суддів та працівників апарату.

 

 

Додатки:

1. Графік чергування суддів та працівників апарату Червонозаводського районного суду міста Харкова на час виборчого процесу по  позачергових виборах народних депутатів України, призначених на 26 жовтня 2014 року.

 

 

 

 

 

Голова суду  -                                                                                             І.М.Шелест